Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un sirian urmărit general, reținut de polițiștii din Tulcea. Pe numele lui era emis un mandat de executare cu închisoarea

ro

07 Aug, 2023 12:45 752 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: IPJ Tulcea
  • Potrivit unei informări a Gărzii de Coastă, un sirian de 58 de ani, comandant general de navă, a fost reținut de polițiștii de frontieră în Tulcea, la Punctul de Trecere Frontieră Sulina.
 
Conform Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră au descoperit, în urma controlului specific de intrare în țară a unei nave, în Punctul de Trecere a Frontierei Sulina, faptul că pe numele comandantului ambarcaţiunii, un cetățean sirian, era emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate.
 
Astfel, luni, în data de 7 august 2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sulina au efectuat controlul de intrare în țară asupra unei nave.
 
Cu această ocazie, prin verificarea membrilor de echipaj au constatat faptul ca pe numele comandantului navei, un cetățean sirian în vârstă de 58 de ani, era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
 
Polițiștii de frontieră au procedat la reținerea și predarea acestuia unei echipe operative din cadrul IPJ Tulcea.

Citește și:

Tulcea: Un bărbat din Murighiol deținea motoare căutate internațional de Suedia! Ce a declarat individul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii