Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Un bărbat din Murighiol deținea motoare căutate internațional de Suedia! Ce a declarat individul

ro

04 Aug, 2023 12:06 1250 Marime text
Sursă foto: Garda de Coastă
  • Un bărbat de 35 de ani din Murighiol, județul Tulcea, folosea două motoare Yamaha la ambarcațiunile sale.
  • Motoarele erau căutate internațional de autoritățile din Suedia.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au descoperit în urma unei acțiuni desfășurate în zona de responsabilitate, două motoare de barcă, în valoare de 45.000 lei, bunuri căutate în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.
 
În data de 2 august 2023, conform unei informări primite de la Garda de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere și braconajului piscicol.
 
Astfel, în localitatea Murighiol, poliţiştii de frontieră au verificat două ambarcațiuni care aparțin unui cetățean român în vârstă de 35 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcațiunile erau propulsate de două motoare Yamaha, bunuri semnalate în bazele de date ca fiind căutate pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.
 
Persoana în cauză a precizat faptul că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunului şi despre faptul că este căutat de către autorităţile din Suedia.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 45.000 lei, au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Sursă foto: Garda de Coastă

Citește și:

Accident rutier pe DN22 Constanța Tulcea în intersecția de la Sibioara. Un autotren și un autoturism, implicate (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii