Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un serial celebru de pe Netflix va avea un al doilea sezon, în curând!

ro

07 Jan, 2023 12:27 2266 Marime text
Netflix, foto: Pexels Veste bună pentru iubitorii de seriale!

Serialul de succes „Wednesday”, despre familia Addams, va avea al doilea sezon. 

„Wednesday sezon 2, în curând!”, a fost anunţul Netflix.

Serialul a fost creat de Alfred Cough şi Miles Millar şi regizat de Tim Burton.  „Wednesday” are în prim-plan personajul cu acelaşi nume care încearcă să se adapteze la noua şcoală, Nevermore Academy, rezolvând o serie de crime. 

Din distribuție mai fac parte și Catherine Zeta-Jones, în rolul Morticiei, Luis Guzmán, în rolul lui Gomez, alături de Fred Armisen, în rolul unchiului Fester, și Isaac Ordonez, în rolul lui Pugsley. Christina Ricci, care a jucat rolul lui Wednesday în „The Addams Family (1991)” și „Addams Family Values ​​(1993)”, joacă, de asemenea, în serialul Netflix ca Miss Thornhill. Mai mult, actorul român George Burcea se regăsește și el în serial, interpretând rolul lui Lurch, iar Victor Dorobanțu este nimeni altul decât Thing, „mâna de ajutor” a lui Wednesday.

Primul sezon se termină cu Wednesday care se întoarce acasă la familia ei pentru vacanța de sărbători, după ce a terminat primul său semestru la Academia Nevermore, unde și-a perfecționat abilitățile și a rezolvat o mulțime de mistere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii