Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ofițer și șapte subofițeri de la ISU Constanța, înaintați în grad de Ziua Protecției Civile (GALERIE FOTO)

ro

28 Feb, 2024 15:04 550 Marime text
Sursa foto: ISU DobrogeaUn ofițer și șapte subofițeri din cadrul ISU Dobrogea înaintați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad cu prilejul Zilei Protecției Civile. 

De asemenea, 54 de cadre din cadrul Inspectoratului au fost recompensate moral, după cum urmează: 24 de citări în ordinal de zi pe unitate, 5 felicitări și 25 mulțumiri.

„Aniversarea a 91 de ani de la legiferarea Protecției Civile, ne oferă prilejul ca astăzi, 28 februarie 2024, să celebrăm această componentă importantă a apărării naționale, a cărei rol a crescut de la an la an, dobândind noi valențe, dând încredere și siguranță românilor. 

Misiunile și atribuțiile structurilor de protecție civilă din România au devenit tot mai complexe, orientate a face față tuturor situațiilor de risc, asigurând resurse necesare supraviețuirii, iar rezultatele lor se reflectă în mii de vieți salvate și bunuri protejate ori puse la adăpost în caz de dezastre naturale, precum și acțiuni militare. 
Cu acest prilej, am asistat și la festivitatea de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad a unui ofițer și a 7 subofițeri, din cadrul inspectoratului, care s-au distins prin modul de îndeplinire al atribuțiilor“ - au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea. 

Citește și: 

Ziua Protecției Civile marcată la ISU Dobrogea. Ce activități sunt pregătite (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii