Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Avansări în grad la ISU Dobrogea cu ocazia Ziua Pompierilor din România (FOTO)

ro

13 Sep, 2023 12:17 989 Marime text
Sursă foto: ISU Dobrogea
  • Astăzi, 13 septembrie 2023, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, un ofițer și 9 subofițeri, aflați în activitate, au fost înaintați în grad, înaintea expirarii stagiului minim in grad, cu ocazia zilei de 13 septembrie 2023 - Ziua Pompierilor din România.
 
Astăzi, 13 septembrie 2023, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, un ofițer și 9 subofițeri, aflați în activitate, au fost înaintați în grad, înaintea expirarii stagiului minim in grad, cu ocazia zilei de 13 septembrie 2023 - Ziua Pompierilor din România, transmite un comunicat din partea ISU Dobrogea.
 
Astfel, prin ordin al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, un ofițer și nouă subofițeri au fost avansaţi înainte de grad.
 
Pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, altor 83 de cadre militare li s-au acordat recompense morale după cum urmează: 58 de citări prin Ordin de zi pe unitate, 6 Felicitări și 19 Mulțumiri, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Ziua Porților Deschise la pompierii din județul Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii