Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:20 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou pas pentru reabilitarea Templului Israelit din Constanța. Licitație, demarată de Compania Națională de Investiții

ro

28 May, 2020 00:00 2315 Marime text
  • Templul Israelit este la un pas de a fi reabilitat
  • Compania Națională de Investiții SA a demarat o nouă licitație
Compania Națională de Investiții SA organizează o licitație pentru atribuirea unui contract pentru actualizare DALI, relevee, studiu istoric, expertiză tehnică, întocmire și obținere studiu topografic, avize/acorduri pentru obiectivul de investiții "Executarea Lucrărilor de Primă Urgență – Reabilitare Generală – Templu Israelit Constanța" – județul Constanța.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 2 iunie 2020, iar valoarea estimată este de 55.500 lei. Durata de prestare a serviciilor de proiectare este de 3 luni. Valoarea estimată a serviciilor ce fac obiectul contractului este compusă din: Actualizare D.A.L.I. și relevee: 46.000 lei; Studiu topografic: 2.000 lei; Studiu istoric: 3.000 lei; Expertiză tehnică: 2.500 lei; Documentații avize/acorduri: 2.000 lei. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Sinagoga Constanța- Templul Israelit este unul dintre proiectele pe care dorește să le restaureze Compania Națională de Investiții, iar bugetul total este de peste 7,5 milioane de lei, statusul prezent fiind de analiză a documentației.


Citește și

Cerere de clasare în regim de urgență pe lista monumentelor istorice a Sinagogii din Constanța 

Ti-a placut articolul?

Comentarii