Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou caz zguduie lumea medicală. Tânără ucisă în spital de două bacterii periculoase

ro

02 Mar, 2017 09:19 4053 Marime text
Sistemul românesc de sănătate primeşte încă o lovitură.
 
Georgiana avea 36 de ani. Era frumoasă, făcea sport şi mânca sănătos. Era un model de viață sănătoasă pentru familie şi prieteni. Şi avea toată viaţa înainte.
 
Chinuită de o hernie cervicală de disc, tânăra a fost internată la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, unde a murit din cauza infecţiilor nosocomiale. Potrivit tolo.ro, Georgiana s-a internat pe 5 decembrie anul trecut pentru o operaţie. În final, a trecut prin patru intervenţii. După multe chinuri, tânăra a intrat în şoc septic şi a murit.
 
Georgiana credea că o să învingă boala.

Pe tolo.ro a fost publicat biletul de ieșire din spital pe care rudele l-au primit după decesul ei: reiese că a fost infectată atât cu Clostridium, cât și cu Stafilococul auriu.
 

„Trei săptămâni a stat pe pat cu faţa în sus, monitorizată, imaginaţi-vă cum este să stai trei săptămâni, o lună, întoarsă cu cearşaful din 2 în 2 ore şi 3 săptămâni monitorizată la aparate, şi în final când am spus transferaţi-mă la alt spital, haideţi, vă rog (...) - Unde vrei să te duci? Ce? Se întâmplă! Sunt complicaţii - apar şi în Germania, apar şi în Franţa. Ce vrei?”, a relatat pentru Ştirile TVR Viorica, mama Georgianei. 



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii