Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un muncitor a murit în timpul lucrărilor de canalizare. Date oficiale de la IPJ Argeș

ro

01 Nov, 2023 14:54 858 Marime text
foto cu rol ilustrativ
La data de 01 noiembrie a.c., în jurul orei 13:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, un muncitor, care participa la lucrări de canalizare, pe raza localității Bălilești, a fost prins sub un mal de pământ.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje medicale și de pompieri, transite IPJ Argeș. 

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarant decesul.

Din primele verificări, efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 51 de ani, din Drăganu, lucra la societatea care efectua lucrări de canalizare, pe raza localității sus-amintite.


Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

 Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

UPDATE. Intervenție în Argeș! Bărbat surprins de un mal de pământ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii