Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un microbuz cu șase pasageri a rămas blocat pe DN 2F, din cauza zăpezii de pe carosabil

ro

18 Nov, 2023 20:00 1535 Marime text






 
  • Un microbuz cu şase pasageri, dintre care doi minori, a rămas blocat, sâmbătă, pe DN 2F, în comuna Dragomireşti, în zona releului, din cauza depunerilor de zăpadă pe carosabil, potrivit Agerpres

În zonă a fost trimis un echipaj din cadrul SPR 1 Vaslui.

Potrivit autorităţilor, pe sectorul de drum DN 2F Bleşca - Dragomireşti au rămas blocate în trafic, din cauza lipsei anvelopelor de iarnă, un număr de şase autoturisme.

Autovehiculele au fost repuse în trafic, fiind redirecţionate, către municipiul Vaslui, de personalul Secţiei Drumuri Naţionale.

Conform autorităţilor, din cauza depunerilor de zăpadă, pe o porţiune de drum din comuna Dragomireşti, reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale au solicitat instituirea unui filtru rutier pentru verificarea autovehiculelor ce se deplasează în direcţia Bacău, privind dotarea acestora cu anvelope de iarnă.

Un filtru similar a fost instituit în zona localităţii Bleşca, din comuna Ivăneşti. Un echipaj de poliţie verifică dacă maşinile sunt echipate cu anvelope de iarnă, restricţionând totodată deplasarea vehiculelor cu capacitate mai mare de 7.500 de kilograme.

Din cauza ninsorii abundente şi a viscolului puternic, circulaţia pe mai multe drumuri din judeţul Vaslui se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar patru localităţi cu peste 2.400 de locuitori au rămas fără energie electrică. 

Citește și
Incendiu declanșat la un tablou electric, în Mangalia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii