Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav pe un drum național! Un bărbat și-a pierdut viața. Implicate un microbuz și un TIR (FOTO)

ro

08 Apr, 2023 10:11 1691 Marime text

Traficul rutiera fost  blocat în cursul zilei de sâmbătă, 8 Aprilie 2023, începând cu ora 04:30, ca urmare a unui accident rutier pe DN 13A, în zona localității Saschiz.

Din primele informații, un grav accident rutier a avut loc pe DN 13A Saschiz – Vânători, la km 101+200m, unde un microbuz a intrat în coliziune cu un TIR.

Potrivit ISU Mureș, la fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj medical SAJ. Sosite la fața locului echipajele au constatat faptul că accidentul s-a produs între un autotren ce transporta celuloză în care se aflau 2 persoane, răsturnat pe carosabil și un microbuz în care se afla o singură persoană, pentru care a fost necesară intervenția imediată a echipajului de descarcerare.

Victima, de sex masculin, inconștientă, a fost extrasă în cel mai scurt timp dintre fiarele contorsionate, însă din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarată decedată de medicul prezent la fața locului.


Una dintre victimele care se aflau în cabina autotrenului la momentul producerii accidentului, de sex feminin, conștientă și cooperantă, care prezenta leziuni grave, a fost preluată de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată de urgență la UPU Târgu Mureș. Conducătorul autotrenului nu a suferit leziuni majore și a fost asistat medical la fața locului de echipajul SMURD B2. Se acționează pentru asigurarea măsurilor specifice prevenirii incendiilor și pentru îndepărtarea efectelor negative produse.

sursa: infotraficromania.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii