Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost primar a compus o baladă rock cu versurile lui Eminescu „Trăim vremuri tulburi, vremuri în care valorile sunt răsturnate” (VIDEO)

ro

15 Jan, 2022 20:48 1842 Marime text

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, i-a adus un omagiu poetului naţional, Mihai Eminescu, astăzi de Ziua Culturii. 



Acesta a compus o baladă rock pe versurile acestuia. Robu a postat compoziţia pe pagina sa de Facebook.



”Vă ofer o altă compoziţie muzicală a subsemnatului - omagiu poetului nepereche Mihai Eminescu, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Nicolae Robu, alături de înregistrarea baladei compuse.  


Postarea de pe pagina de Facebook a lui Nicolae Robu



VĂ OFER O ALTĂ COMPOZIȚIE MUZICALĂ A SUBSEMNATULUI -OMAGIU POETULUI NEPERECHE MIHAI EMINESCU


[♦️] Trăim vremuri tulburi, vremuri în care valorile sunt răsturnate, vremuri în care nimic nu mai este sfânt!


[♦️] Patrie, națiune, patriotism, cuvinte sfinte altădată, sunt duse astăzi în derizoriu, sunt considerate desuete! La fel, mândria națională!


[♦️] Haideți, frați români, să fim “anacronici” astăzi și, în numele tuturor acestor valori și a atâtor altora, precum dragostea, dreptatea, echitatea, solidaritatea să aducem un omagiu celui care le-a promovat prin poezia sa mai bine ca oricine, genialul nostru poet, național și universal deopotrivă, Mihai Eminescu!


[♦️] Inspirat de splendoarea poeziei eminesciene “La steaua”, am compus un cântec pe versurile sale, o baladă rock. V-o împărtășesc, cu titlul de modest omagiu adus Marelui Eminescu!


[🙏] Calde mulțumiri partenerilor din generic, Radu Ianceoglu și Joan Tudoran, pentru aportul lor la realizarea a ceea ce se aude și vede în clip.



Sursa foto-video: facebook/ Nicolae Robu 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii