Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un curier s-a rătăcit după ce GPS-ul l-a dus pe un drum impracticabil. Autoutilitara cu care se deplasa a rămas împotmolită

ro

04 Dec, 2021 17:16 1901 Marime text
Un bărbat din Alexandria care livra colete în judeţul Vrancea s-a rătăcit vineri seară, după ce GPS-ul l-a direcţionat pe un drum impracticabil din comuna Jitia, fiind găsit de poliţişti după circa o oră de căutări, a informat IPJ Vrancea.




Oficial de la IPJ Vrancea 


Aseară, în jurul orei 21.30, un bărbat a apelat numărul unic de urgenţă 112 şi a solicitat ajutorul polițiștilor, întrucât s-a rătăcit în afara localității Jitia.




Apelantul a adăugat că intenționa să ajungă în satul Bahnele, pentru a livra colete însă GPS-ul l-a direcționat pe un drum care a devenit impracticabil, unde autoutilitara cu care se deplasa a rămas împotmolită.




Astfel, patrula de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Rurală alături de un voluntar au plecat către zona indicată de apelant, scrie ziaruldevrancea.ro. 




Bărbatul a fost găsit la aproximativ 5 km de Jitia, într-o zonă cu teren accidentat, după circa 1 h de căutări.





Intervenția a fost îngreunată și de faptul că pe traseu erau mai multe zone periculoase, în care exista riscul mare de alunecare din cauza noroiului.




Terenul accidentat, greu accesibil dar și precipitațiile au făcut ca autoutilitara să rămână blocată, misiunea fiind finalizată cu succes cu ajutorul voluntarului care a venit în sprijin încă de la începutul intervenției cu un autoturism de teren.



Autoutilitara a fost tractată, bărbatul din Alexandria fiind apoi îndrumat până la Drumul Național 2 N, de unde și-a continuat deplasarea spre Vintileasca, sat Bahnele.

Sursa foto:  ziaruldevrancea.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii