Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un centru comercial care a montat separatoare pentru accesul nevaccinaţilor, amendat de ISU Prahova

ro

24 Nov, 2021 19:53 1391 Marime text
  • Au fost executate 4 controale (au fost verificate exclusiv căile de evacuare), în urma cărora au fost identificate 4 nereguli.

Potrivit unui punct de vedere emis de ISU Prahova, instituţia s-a autosesizat după apariţia în spaţiul public a unor imagini şi comentarii referitoare la montarea unor separatoare mobile în patru centre comerciale din municipiile Ploieşti şi Câmpina, fiind dispusă o acţiune de verificare.



Oficial de la ISU Prahova 


Având în vedere apariția în spațiul public a unor imagini și comentarii referitoare la montarea unor separatoare mobile în patru centre comerciale aflate pe raza municipiilor Ploiesti și Câmpina, instituția noastră s-a autosesizat și pe cale de consecință a fost dispusă o acțiune de verificare in aceasta după-amiaza.


Au fost executate 4 controale (au fost verificate exclusiv căile de evacuare), in urma cărora au fost identificate 4 nereguli.


Trei dintre acestea au fost soluționate, iar cea de-a patra urmează sa fie remediata in cursul zilei. In urma verificării au fost aplicate 3 avertismente și o amenda de 2500 lei.


Sursa foto: Pixabay 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii