Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Constanța, reținut pentru conducerea unui autovehicul fără permis

ro

14 Sep, 2023 18:18 995 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 13 septembrie 2023, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire bărbatului care conducea un autoturism, pe o stradă din municipiul Constanța.
 
La data de 13 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța - Postul de Poliție Transporturi Feroviare Constața, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 48 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a avea permis de conducere, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 13 septembrie 2023, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire bărbatului care conducea un autoturism, pe o stradă din municipiul Constanța.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală.
 
Polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța l-au reținut pentru 24 de ore.
 
Ulterior, bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 14 septembrie 2023, a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă, a încheiat sursa citată.
 
  
Citește și:
Știri Constanța azi: Activități preventive desfășurate de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii