Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Activități preventive desfășurate de polițiști

ro

14 Sep, 2023 18:04 940 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 12 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Serviciului Rutier au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor, la o grădiniță din comuna Cumpăna.
 
La data de 12 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Serviciului Rutier au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor, la o grădiniță din comuna Cumpăna, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
De asemenea, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna, au derulat acțiuni de prevenire a furturilor din societăți comerciale și din locuințe.
 
Totodată, au acționat pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență și a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în Portul Turistic Tomis din municipiul Constanța.
 
De asemenea, împreună cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 Poliție, au desfășurat acțiuni de prevenire a furturilor din locuință și a tâlhăriilor, în cartierele Henri Coandă și Tomis III, din municipiul Constanța, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Acțiune a polițiștilor din Constanța. Câte amenzi au aplicat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii