Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Cernavodă, cooptat în firma Texline Goldvision SRL din județul Vaslui

ro

21 Mar, 2024 13:02 1747 Marime text
  •  Ciprian Goldstein, născut în Cernavodă, județul Constanţa a fost cooptat în Texline Goldvision SRL.
  • Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1308 din data de 15 martie 2024.
 
Alina Goldstein, deţinând un număr de 20 părţi sociale reprezentând 100% capitalul social al societăţii Texline Goldvision SRL a aprobat unele decizii.
 
Astfel, în societate a fost cooptat Ciprian Goldstein, născut în Cernavodă, județul Constanţa căruia i-a cesionat 4 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 40 lei.
 
În urma cesiunii, capitalul social al societăţii este deţinut de către asociaţi astfel: Alina Goldstein va avea un aport la capitalul social 80%, reprezentând un număr de 16 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10,00 lei/parte socială şi în valoare totală de 160 lei, participare la profit 80% şi participare la pierderi 80%; iar Ciprian Goldstein va avea un aport la capitalul social 20%, reprezentând un număr de 4 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10,00 lei/parte socială şi în valoare totală de 40 lei, participare la profit 20% şi participare la pierderi 20%.
 
Restul prevederilor din actul constitutiv rămân neschimbate. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1308 din data de 15 martie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Acționarii Comcereal SA Tulcea, convocați în adunare generală ordinară. Pe odinea zi, aprobarea indemnizaţiilor membrilor Consiliului de Administraţie

Firme Constanța: Mandate prelungite pentru administratorii The Ring Place SRL, care edifică un imobil pe strada Perlei
 
Firme Constanța: Midia Green Energy SA. Mandatul membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie, prelungit cu două luni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii