Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat cu domiciliul în SUA și-a deschis afacere la Constanța

ro

03 Jun, 2024 21:30 1151 Marime text

 
O nouă societate care se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Nolin Nuclear Consulting Ro SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 11810/25.04.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 24.04.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Nolin Nuclear Consulting Ro SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Bratislava nr. 18, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 711 - Activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul ei este Nolin Jeffrey John, cu domiciliul în SUA.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Cafenea nouă în Constanța!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii