Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cafenea nouă în Constanța!

ro

11 May, 2024 08:51 1859 Marime text
foto: Pexels
 O nouă societate care se ocupă cu baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Cafehaus.Ro SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 8573/27.03.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 26.03.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Cafehaus.Ro SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Tudor Vladimirescu nr. 30, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 563 - Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor . Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul ei este Băra Daniela. Administratori sunt Băra Daniela și Băra Răzvan, ambii din județul Constanța.   PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Doi cetățeni cu domiciliul în Turcia și-au deschis firmă la Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii