Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un an de la intervenția chirurgicală a Irinei Rimes. Artista a ajuns atunci la spital cu hemoragie internă

ro

31 Dec, 2020 09:05 3632 Marime text
  •  Irina Rimes a ajuns de urgență la spital din cauza unei probleme grave de sănătate, înainte de revelionul 2019
Sfârșitul anului 2019 a fost unul nu tocmai ușor pentru celebra cântăreață Irina Rimes. Cântăreața a ajuns de urgență la spital din cauza unei probleme grave de sănătate. Aceasta a suferit o hemoragie internă și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

“Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, transmitea atunci artista.

Artista a fost nevoită să își anuleze concertele de Revelion de la Iași, după ce a fost internată de urgență la spital, cu hemoragie internă! Irina Rimes a intrat în operație pe 31 decembrie 2019, în jurul orei 15:00. Aceasta a făcut singură anunțul prin intermediul unui videoclip postat pe o rețea de socializare. Vizibil slăbită, cu cearcăne şi cu perfuzii la mână, Irina şi-a cerut scuze pentru faptul că a fost nevoită să-şi anuleze concertul din noaptea de Anul Nou.

Pe Instagram, Irina Rimes a fost întrebată despre problema ei de sănătate, artista mărturisind că au fost probleme ginecologice, însă fără a da mai multe detalii în acest sens.

Dar, 2020 pare să se anunțe ca un an bun pentru artistă. În cadrul proiectului intitulat "România de 10" au fost filmate zece videoclipuri în care maestrul Damian Drăghici şi invitaţii săi – artişti cunoscuţi din România – reinterpretează muzica şi arta tradiţională românească având că fundal video peisaje pitoreşti din diverse regiuni ale ţării. Printre invitaţii lui Damian Drăghici se numără solista Irina Rimes, actorii Bebe Cotimanis şi Gruia Sandu.

Damian Drăghici și Irina Rimes au creat o poveste pe versurile lui Vasile Alecsandri. "Balada lui Iancu" și "Doina" au fost îmbrăcate în sunetele frumoasele ale naiului, acordurile chitarei și intensitatea tobelor. Varianta interpretată de artiști s-a realizat pe fundalul unor peisaje superbe din România, precum Vulcanul Racoș, satul Viscri și satul Mercheașa, la cel mai bătrân stejar din România. Videoclipul a fost filmat de Ștefan Marinescu și Dumitru Vlad.

În secțiunea Video a materialului puteți asculta piesa Irina Rimes și Damian Drăghici - Doina.

Sursa foto: Facebook/ Irina Rimes
Sursa video: Youtube/ Dorin Buruiana
 
Citește și:

Cum se simte Irina Rimes după ce a fost operată de urgență în noaptea de Revelion

Horia Brenciu a venit cu vestea tristă înainte de Revelion. Este vorba despre un jurat de la Vocea României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii