Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima zi în care CNI primește oferte pentru servicii de securitate în muncă pentru obiectivul de investiții construire stadion „Gheorghe Hagi” Constanța

ro

21 Jul, 2023 08:37 880 Marime text



Compania Națională de Investiții achiziționează direct servicii de coordonare în materie de securitate și sănătate în muncă pentru obiectivul de investiții: „Construire stadion Gheorghe Hagi” din strada Primăverii nr. 2-11, municipiul Constanța, județul Constanța”.

Activitatea de coordonare în materie de securitate și sanătate în muncă trebuie să fie organizată și desfăsurată pe toată durata de realizare a lucrărilor la obiectivul de investiții, acestea fiind prevăzute să se realizeze în termen de 21 luni.

Prestatorul urmează să asigure prestarea serviciilor de coordonare în materie de securitate și sănătate în muncă pe toată durata realizării lucrărilor, chiar dacă această durată se va extinde peste perioada de 21 luni prevăzută de Achizitor.
Valoarea totala estimată a achiztiei este de 70.000 lei, fără TVA.

Achizitia se va finaliza printr-un contract de servicii, încheiat cu ofertantul care oferă prețul cel mai scăzut.
În situația în care nu se poate face departajarea ofertanților, fiind ofertată aceiași valoare, aceasta se va realiza prin solicitarea de reofertare.

Termenul de transmitere a ofertei este pana la data de 21.07.2023, ora 12:00, la adresa de e-mail: dirigentie1@cni.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
CNI a lansat licitația privind proiectul tehnic, execuția lucrărilor și asistența tehnică pentru noul stadion “Gheorghe Hagi”
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii