Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Spectacol susținut de copiii ucraineni pentru mamele lor

ro

08 Mar, 2022 15:40 1331 Marime text
Copii din Ucraina, foto: Facebook/ Biblioteca Județeană „Panait Cerna" Tulcea

Biblioteca Județeană „Panait Cerna” din Tulcea a găzduit un spectacol la care au participat zeci de mii de copii refugați din Ucraina, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. 

Astfel, în sala de festivități al bibliotecii s-a desfășurat marți, 8 martie, un spectacolul susținut de copiii refugiaților din Ucraina. Alături de mamele lor prezente în sală, aceștia au cântat, au dansat și au recitat poezii în limba maternă, oferind auditoriului momente de reală afectivitate și emoție.

Refugiați din Ucraina, foto: Facebook: Biblioteca Județeană „Panait Cerna" Tulcea

În deschidere, au luat cuvântul managerul dr. Ligia Dima alături de reprezentantul Consiliului Județean Tulcea, în persoana vicepreședintelui Mihai Huleni, și cel al Primăriei Municipiului Tulcea, viceprimarul Dragoș Simion.
 

„S-a afirmat la unison solidaritatea și susținerea pentru victimele războiului din țara vecină și s-au adresat cuvinte de încurajare celor prezenți”


Potrivit reprezentanților Bibliotecii Judeâene „Panait Cerna”, minutele solemne de intonare a imnurilor României și Ucrainei au lăsat, apoi, loc unei adevărate manifestări artistice a cărei intensitate a sensibilizat profund publicul prezent.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii