Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Pățania unui tânăr de 17 ani, la pescuit

ro

02 Jul, 2023 09:31 1103 Marime text

Activități ale polițiștilor de la transporturi Tulcea!

La data de 1 iulie 2023, polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Tulcea, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, au acționat în bază planului de acțiune instituit cu ocazia sezonului estival, fiind depistat pe fluviul Dunărea, în zona kilometrului 14, brațul Măcin, un bărbat în vârstă de 69 de ani, în timp ce conducea o ambarcațiune, fără a deține brevet sau certificat de capacitate corespunzător.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "conducerea unei nave de către o persoană fără brevet sau fără certificat de capacitate corespunzător"., transmite IPJ Tulcea. 

De asemenea, polițiștii au depistat pe fluviul Dunărea (MM 35 - cale navigabilă), un bărbat în vârstă de 48 de ani, în timp ce conducea o ambarcațiune, fără a deține brevet sau certificat de capacitate corespunzător.
Și în această cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "conducerea unei nave de către o persoană fără brevet sau fără certificat de capacitate corespunzător".

Totodată, polițiștii au depistat pe fluviul Dunărea, în zona kilometrului 98, brațul Sfântul Gheorghe, un tânăr în vârstă de 17 ani, în timp ce pescuia, cu ajutorul unei ambarcațiuni, utilizând două unelte de pescuit, din fir textil, fără a deține permis sau autorizație de pescuit comercial., a mai punctat sursa citată. 

În urma activității de pescuit, a fost capturată cantitatea de 10 kilograme de pește, din specia crap, care se afla în stare vie, peștele fiind redat mediului natural.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, iar cele două unelte de pescuit, cât și ambarcațiunea au fost indisponibilizate.

Astfel de activități vor continua pe toată perioada sezonului estival.


Citește și: LIVE. Ministrul Cătălin Predoiu participă la prezentarea efectivelor MAI care vor acționa în acest sezon pe litoral (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii