Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Jandarmii, solicitați să intervină în cartierul Neptun. Ce s-a întâmplat

ro

24 Nov, 2020 11:27 1422 Marime text
 
  • Jandarmnii au intervenit în cartierul Neptun, din municipiul Tulcea unde un barbat a spart panoul de protecție împotriva riscului de contaminare cu virusul COVID-19, într-o farmacie.
  • Acesta a provocat scandal si ar fi tras de ușile magazinelor din apropiere.
A spart panoul de protecţie împotriva răspândirii noului coronavirus pe fondul unor neînţelegeri cu farmacista.

Un bărbat din municipiul Tulcea a spart panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 pentru că nu a fost servit de o farmacistă.

Jandarmii tulceni au fost solicitaţi să intervină în cartierul Neptun din municipul Tulcea, unde o farmacistă a reclamat faptul că un bărbat provoacă scandal şi trage de uşile magazinelor din apropiere.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat apelanta, care a declarat faptul că, în timp ce îşi desfăşura serviciul în cadrul farmaciei, a intrat un bărbat, care, pe fondul consumului de alcool, a început să îi adreseze injurii şi ameninţări, iar apoi într-un exces de furie, a lovit panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 care s-a spart, o bucată din acesta lovind-o pe femeie în zona gâtului.

Bărbatul a ieşit în fugă din incinta farmaciei, însă a continuat cu injuriile şi ameninţările la adresa persoanelor care aşteptau să intre în unitatea sanitară.

În urma verificărilor efectuate cu ajutorul camerelor de supraveghere, jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză pe strada

Eternităţii. Acesta a declarat faptul că a dorit să îşi cumpere un produs de la farmacie, însă nu a vrut să îşi aştepte rândul ca ceilalţi clienţi şi din această cauză, farmacista nu a dorit să-l servească, motiv pentru care a devenit agresiv şi a spart panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Sursa foto: Facebook/ Jandarmeria Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii