Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Bărbat din Constanța, prins la volan beat și cu permisul suspendat

ro

30 Jun, 2021 13:31 1076 Marime text
  • În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, „Conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat” și „Distrugere”.
La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un bărbat de 50 de ani din Cogealac - județul Constanța, în timp ce conducea un auto pe strada Războieni, fiind sub influența alcoolului cu o valoare de 1,14 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto figura cu dreptul de a conduce suspendat.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Tulcea în vederea întocmirii documentelor de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor de „Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „Conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat”, timp în care acesta a distrus un geam ,,termopan” de la intrarea în clădire.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, „Conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat” și „Distrugere”.

Față de bărbatul de 50 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi-30 iunie a.c., să fie înaintat instanței de judecată cu propunere corespunzătoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii