Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Autoritățile locale vor asigura liniștea publică în preajma sărbătorilor de Rusalii

ro

10 Jun, 2022 15:10 888 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: unsplash

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Tulcea, împreună cu reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI), sunt la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru ca Sărbătoarea Rusaliilor să fie celebrată în siguranță, informează autoritățile tulcene.

Astfel, peste 160 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, transporturi, investigare a criminalității economice și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale vor fi prezenți atât pe arterele principale și zonele cu risc de trafic rutier ridicat din județ, cât și în zonele aglomerate, lăcașuri de cult, faleza Dunării, porturi, zona vamală, centre comerciale și piețe.

Potrivit sursei citate, aceștia vor acționa în vederea combaterii principalelor cauze de accidente rutiere grave (soldate cu persoane decedate), respectiv depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză și care se află sub influența băuturilor alcoolice, dar și constatarea și sancționarea contravențiilor săvârșite de ceilalți participanți la trafic.

De asemenea, se va acționa pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor în domeniul economic, fiind vizate în mod special societățile comerciale.

Totodată, polițiștii vor pune accent pe combaterea consumului și comercializării de substanțe interzise.

Polițiștii tulceni fac apel către cetățeni să respecte normele legale în vigoare, pentru a menține un climat optim de ordine și liniște publică, se mai arată în document. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii