Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente la Tulcea, de Rusalii. Jandarmii tulceni și constănțeni, la datorie

ro

10 Jun, 2022 15:03 1264 Marime text
Jandarmii tulceni, la datorie de Rusalii, foto: IJJ Tulcea
Cu ocazia Rusaliilor și a manifestărilor cultural-artistice organizate în spațiul public, jandarmii tulceni și jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, astfel încât toate manifestările ce vor avea loc în spațiul public să se desfășoare în condiții de siguranță.


Începând de astăzi, 10 iunie și până mâine, jandarmii vor fi la datorie, asigurând protecția participanților și desfășurarea în condiții de siguranță la manifestările artistice organizate în orașul Sulina cu ocazia Festivalului Minorităților Naționale ,,Serbările Deltei”.  


Duminică, 12 iunie, jandarmii tulceni, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, vor fi angrenați în asigurarea ordinii publice pe timpul oficierii slujbei religioase prilejuite de Hramul Bisericii ,,Sf. Treime” a Mânăstirii Cocoș, unde  vor fi scoase spre închinare moaștele sfinților Zotic, Atal, Camasie și Filip.


De asemenea, forțele de ordine vor avea în atenție și manifestările cultural-artistice desfășurate cu ocazia Zilei comunei Greci ,,Duminica Mare” și Zilei Comunei Mihail Kogălniceanu. 


Luni, 13 iunie, pe stadionul comunal ,,Unirea Casimcea” se va organiza Ziua Comunei Casimcea, manifestare cultural-artistică la care jandarmii se vor afla în dispozitivele de asigurare și menținere a ordinii publice.



Pentru buna desfășurare a manifestărilor publice, recomandăm tuturor participanților să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor, să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să acorde o atenție deosebită copiilor și să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin apelarea numărului pentru apeluri de urgență 112.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii