Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea 27 permise de conducere au fost reținute de către polițiști în minivacanța de Anul Nou

ro

03 Jan, 2024 15:51 606 Marime text
Foto: IPj TulceaPeste 150 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat zilnic, în perioada 30 decembrie 2023 - 2 ianuarie 2024, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta ordinea publică, precum și crearea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice, atât la cumpăna dintre ani, cât şi în primele zile ale anului 2024.
 
Potrivit IPJ Tulcea, totodată, polițiștii tulceni au desfășurat activități de verificare a legalității desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice, pentru prevenirea evenimentelor negative, precum și pentru identificarea și sancționarea persoanelor care încalcă prevederile legale în domeniu.
 

„În această perioadă, polițiștii tulceni au descoperit și indisponibilizat aproximativ 1.234 kilograme de articole pirotehnice , ce ar fi fost deținute fără drept, în vederea comercializării.
       
De asemenea, au fost constatate 37 infracțiuni, iar 1 persoană a fost reținută pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea
       
Pentru abaterile de la normele contravenționale, au fost aplicate 243 de sancțiuni, cele mai multe fiind înregistrate la regimul rutier“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


27 permise de conducere au fost reținute de către polițiști, iar 11 certificate de înmatriculare au fost retrase.
        

„Reamintim faptul că acțiunile preventive vor continua și în perioada următoare, polițiștii rutieri vor acționa cu autospecialele dotate cu echipamente de măsurare a vitezei, aparate alcooltest și drugtest, pe drumurile deschise circulației rutiere“ - au mai menționat reprezentanții IPJ Tulcea.

Citește și: 

Bilanțul ISU Delta Tulcea din minivacanța de Anul Nou. Salvatorii solicitați la două accidente rutiere 
                                                                 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii