Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanțul ISU Delta Tulcea din minivacanța de Anul Nou. Salvatorii solicitați la două accidente rutiere

ro

03 Jan, 2024 15:43 560 Marime text
Foto: ISU Delta TulceaÎn perioada 30.12.2023 – 02.01.2024, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea au asigurat, zilnic, misiunile de răspuns în diferite situații de urgență.

Potrivit ISU Delta Tulcea, în perioada de referință menționată anterior, la nivelul județului Tulcea, nu au fost înregistrate situații negative semnificative. Astfel, pompierii tulceni au acționat la 40 de misiuni în aria de competență, pentru stingerea incendiilor,  cazuri SMURD și alte situații de urgență.
 
Acordarea primului ajutor:

Echipajele SMURD au intervenit în 30 de situații pentru acordarea primului ajutor medical calificat  și transportul la unitățile spitalicești a persoanelor cu afecțiuni medicale.
 
Accidente rutiere:

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea au fost solicitați să intervină în cazul a 2 accidente rutiere, ce au avut loc pe raza județului Tulcea. Din fericire aceștia au intervenit doar pentru a asigura  măsuri PSI.
 
Incendii:

Salvatorii tulceni au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 pentru a interveni la 4 incendii, produse pe raza județului Tulcea.
Este vorba despre  3 incendii de vegetație uscată și 1 incendiu produs la un garaj.  În toate cele 4 situații, focul a fost stins rapid, fără ca acesta să se extindă pe suprafețe mari.
 
Alte misiuni:           

În data de 30.12.2023, salvatorii tulceni au intervenit pentru a asigura măsuri PSI la o locuință unde au fost semnalate scăpări de gaze.
 
Asistență persoane:         

Pompierii militari au fost solicitați pentru a acorda asistență medicală în 3 situații de urgență.
 
Citește și: 

Controale la unitățile de turism și alimentație publică din Tulcea. Constatări
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii