Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Trenurile Soarelui” merg la Neversea. Ce trebuie să știe călătorii

ro

07 Jul, 2022 15:42 1342 Marime text
Imagine de la unul din festivalurile NEVERSEA CFR Călători informează că în perioada 7 – 10 iulie a.c., “Trenurile Soarelui” sunt la dispoziția celor care merg la Festivalul Neversea.


Toate regiunile ţării sunt conectate cu litoralul românesc, CFR Călători oferind tuturor posibilitatea de a călători fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din București Nord prin intermediul trenurilor care circulă într-un orar cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur pentru Festivalul Neversea. Toate “Trenurile Soarelui”  au în compunere vagoane clasă climatizate.


CFR Călători va asigura compunerea maximă tehnic disponibilă pentru fiecare garnitură de tren.


Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători vă recomandă să vă planificaţi din timp călătoria, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie și să folosiți toate trenurile din programul de circulație “Trenurile Soarelui”., transmite un comunicat CFR Călători. 


Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație de 30 zile, utilizând următoarele canale de vânzare:
  • online de pe cfrcalatori.ro;
  • din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery);
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • de la casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitori autorizați (agenții de turism).


Recomandări

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au bilet de călătorie, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, oferte sau tarife, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, secțiunea Mers Tren Trafic Intern, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), la numerele de telefon de la gările CFR publicate pe site la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/ sau să se adreseze personalului nostru din stații.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii