Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Trenul de noapte" concerteaza in Club SNC

ro

09 Nov, 2009 03:16 1638 Marime text

Sâmbătă, constănţenii sunt aşteptaţi în Club SNC pentru a participa la un spectacol adevărat de blues, semnat de formaţia „Trenul de noapte".

Începând cu ora 19.00, Marcian Petrescu - muzicuţă, voce şi text, Rareş Totu - chitară, Robert Ardeleanu - bas şi Costel Barbaselu - baterie, vor face atmosferă pentru toţi îndrăgostiţii şi nu numai.

Marcian Petrescu, instrumentist, solist vocal, textier şi compozitor de blues, este considerat de mulţi specialişti drept cel mai bun artist din România în blues, rock şi country, cu un sunet de nivelul instrumentiştilor de peste ocean.

În septembrie 2000, acesta a înfiinţat, în Bistriţa, „Trenul de noapte", alături de claviaturistul Florin Bejan. La ora respectivă era singura formaţie din România care aborda genul „harmonica blues".

În noiembrie 2007 a apărut primul album al proiectului, intitulat „Dependent de blues", iar pe 20 martie 2009 a fost lansat oficial cel de-al doilea album.

Formaţia „Trenul de noapte" a concertat în deschiderea a două turnee din 2007 şi 2008 ale muzicianului american Sugar Blue şi în deschiderea concertului artistului american Charlie Musselwhite, în mai 2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • si eu am fost 09 Nov, 2009 09:57 Ce atmosfera placuta se naste in clubul SNC .Muzica buna ,o sala cu acustica buna ,lume buna.E bine ca la Constanta revin concertele de jazz.