Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Tren marfar cu peste douăzeci de vagoane cu motorină, deraiat. Circulația feroviară este afectată

ro

06 Nov, 2019 07:17 1890 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară este întreruptă pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 348+150 de metri, la intrarea în stația CFR Valea Albă (între localitățile Strehaia și Drobeta-Turnu Severin), județul Mehedinți, după ce un tren de marfă, care circulă pe relația Ploiești Vest-Arad, compus din 25 de vagoane încărcate cu produse petroliere (motorină), a deraiat cu penultimul vagon în linie curentă.

Nu sunt scurgeri din conținutul vagoanelor, nu sunt persoane rănite.

Se acționează pentru ridicarea vagonului.

Au fost afectate șase trenuri de călători (două au fost direcționate pe rute ocolitoare, iar călătorii din celelalte patru trenuri au fost transbordați cu mijloace auto).

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară a fost reluată pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 348+150 de metri, la intrarea în stația CFR Valea Albă, județul Mehedinți. Anterior, un tren de marfă, care circulă pe relația Ploiești Vest-Arad, compus din 25 de vagoane încărcate cu produse petroliere (motorină), a deraiat cu penultimul vagon în linie curentă. 

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii