Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tinere au ajuns la spitalul din Sinaia în urma unui incident feroviar petrecut la Azuga

ro

04 Dec, 2023 11:00 853 Marime text
Trei tinere au ajuns la spitalul din Sinaia în urma incidentului feroviar care s-a petrecut, luni, la Azuga, fiind vorba despre ruperea pantografului de la locomotiva trenului IR 1742, la ieşire din staţia Azuga, informează Agerpres.ro

Conform datelor comunicate de conducerea Spitalului Sinaia, toate cele trei persoane au suferit zgârieturi şi disconfort ocular (obiect străin) de la spargerea geamurilor vagonului.

Persoanele care au ajuns la unitatea sanitară au vârstele de 18, respectiv 20 de ani şi sunt din Bucureşti şi din Buftea.

Tinerele au fost evaluate, sunt în stare stabilă, iar în prezent sunt în investigaţii la Oftalmologie.

Intervenţiile pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact pe relaţiile Valea Largă - Braşov şi Predeal - Azuga au fost finalizate, fiind asigurate astfel condiţii normale de trafic, a informat CFR SA.

Potrivit unei informări a companiei, singurul tren care încă staţionează este IR 1742, deoarece aşteaptă locomotiva de ajutor. R 3024 şi trenul privat 11632 au fost reînscrise în circulaţie, însă vor ajunge la destinaţie cu întârzieri de peste două ore.

CFR SA precizează că întârzierile înregistrate de cele două garnituri sunt cauzate de defecţiunea trenului IR 1742, al cărui pantograf s-a rupt în staţia Azuga, iar traficul feroviar pe segmentele Valea Largă - Braşov şi Predeal - Azuga, inclusiv pe anumite linii din staţiile Predeal şi Azuga, s-a desfăşurat pe un singur fir, din ambele sensuri. Din cauza defecţiunii de la locomotiva trenului IR 1742, garnitura R 3024 şi trenul privat 11632 au staţionat în spatele trenului IR 1742. Celelalte trenuri, care tranzitau cele două segmente feroviare, au circulat pe celălalt fir.

Agerpres.ro 

Citește și: 

O betonieră și un autoturism implicate într-un accident în județul Prahova
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii