Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei curiozități despre cine caută locurile de muncă din videochat

ro

10 Feb, 2022 13:55 1421 Marime text
 
Sunt încă multe necunoscute în ceea ce privește activitatea din videochat. Acest domeniu a stârnit însă curiozitate încă de la începuturile sale pe piața activă a locurilor de muncă. Continuă să facă asta și prin prisma faptului că domeniul include două subramuri, cel adult și non adult.
 
Cu siguranță am remarcat cu toții că există o constantă în privința acestor locuri de munca videochat. Se pare că sfidează orice domeniu. În vreme ce unii aveau de suferit de pe urma pandemiei, forțați să închidă din lipsă de clienți, cei care activau în mediul online au avut de câștigat. Și la fel se poate spune și despre cei din domeniul acesta.

Online este în trend

Ținând cont de acest context favorabil, ne dăm seama că online-ul este la putere, dacă se poate spune astfel. Așadar, un domeniu de activitate ce mizează pe online va fi mereu pe val. Pentru că tendința în zilele noastre este de a ține cont de online pentru rapiditate și eficiență. Sau pentru relaxare, cum este cazul videochatului.

Are, desigur, un viitor

Poate că puțini știu, însă videochatul are ca public țintă segmentul masculin din afara țării. De altfel site-urile de nișă în cadrul cărora modelele de videochat activează nu permit accesul unui utilizator din țară spre exemplu. Asta înseamnă două lucruri: pe de-o parte că modelele au asigurarea că nimeni din țară nu le poate vedea active în platformele cu pricina.
 
Pe de altă parte, este vorba și de interesul economic. Este evident că domeniul presupune câștiguri foarte mari, de vreme ce se adresează publicului cu potențial. Căci economia celor de peste hotare permite mici plăceri de acest gen, să investească în timpul liber în conversații online cu frumoase doamne.

Contractele sunt bănoase

Și ajungem la punctul fierbinte al discuției și anume că salariile în acest domeniu sunt foarte mari. Practic nici nu poate fi făcută vreo comparație. În general, îți ia ani să aduni experiență și când ai căpătat-o angajatorii caută personal mai tânăr, pe care să îl modeleze după propriile valori. Sau caută pe cei fără experiență, însă îi plătește modic. Așadar, nu ne mirăm că cele care acceptă un loc de muncă în videochat sunt mânate de ambiția unor câștiguri mari.
 
Conform unuia dintre angajatorii de nișă, așa cum vedem și în pagina oficială Prime-studios.ro, câștigurile pot ajunge și la 25 000 lei/3 luni.

Concluzia este cea pe care o înțelege fiecare diferit

Videochatul este domeniul din care bani frumoși se pot face. Însă trebuie să lăsăm în spate mentalitatea conform căreia femeia este frumoasă numai că trebuie privită de la distanță. Practic acest domeniu dezvelește misterul feminin și plasează femeia pe un piedestal pentru ca membrii să fie alintați și flatați de compania acestora, atenție însă, exclusiv online.
 
Despre cum s-a clădit un imperiu din acest domeniu  ne spun, indirect, studiourile de profil, cum este Prime Studios: pe baza ambiției modelelor care își doresc să aibă independență financiară timpurie, adică încă din primii ani de activitate în câmpul muncii.
 
Contact: 0725 165 944


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii