Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:55 22 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tranzacția prin care compania Platforma ROCA preia societatea Electroplast SA, analizată de Consiliul Concurenței

ro

09 Jul, 2019 15:13 519 Marime text
Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care compania Platforma ROCA preia societatea Electroplast SA.

Platforma ROCA SA este o companie care oferă servicii pentru revitalizarea business-ului și antreprenoriatului românesc, crearea de branduri noi și recondiționarea de branduri, prin investiții în societăți aflate în dificultate și asigurarea unui management specializat.

Electroplast SA este un producător autohton de cabluri electrice din cupru și aluminiu.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii