Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transparenţă în luarea deciziilor - promisiunea lui Ionel Gae pentru Hârşova (galerie foto)

ro

21 May, 2012 01:16 3090 Marime text
cap_9.jpg„Voi fi cel mai deschis om, voi fi mereu printre ei şi locul meu nu va fi în birou, ci în mijlocul locuitorilor oraşului Hârşova, pentru a le asculta problemele şi pentru a le rezolva, în funcţia de prioritate"

Uniunea Naţională pentru Progresul României a lansat, sâmbătă, candidatura lui Ionel Gae la Primăria Hârşova. În Piaţa 1 Decembrie 1918 din faţa Primăriei oraşului, peste 1.500 de oameni s-au adunat pentru a asculta planurile pe care Ionel Gae le are după câştigarea mandatului de edil. La eveniment au participat şi candidatul UNPR pentru Primăria Constanţa, fostul prefect Claudiu Iorga Palaz, cât şi candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, Harry Michelle Boiagian, dar şi preşedintele organizaţiei judeţene a UNPR, George Lipoveanu.

lansaregae2.jpg

Lansarea a fost însoţită de un spectacol susţinut de formaţia Casei de Cultură din Hârşova, dar şi de formaţia Norocel din Slobozia. Chiar dacă nu cu mult timp înainte de începerea lansării oficiale a candidatului UNPR la Primăria Hârşova plouase torenţial, soarele şi-a făcut apariţia şi a binecuvântat evenimentul. „Le-am promis oamenilor că, odată ajuns primarul oraşului Hârşova, voi monta în piaţa publică un ecran mare, la care să poată vedea, în direct, şedinţele de Consiliu Local. De acum înainte, hârşovenii vor şti ce decizii se iau pentru ei, nu vom mai avea consilieri care mint oamenii că sunt alături de ei, iar în Consiliul Local votează împotriva lor. De asemenea, le-am făgăduit că voi fi cel mai deschis om, că voi fi mereu printre ei şi că locul meu nu va fi în birou, ci în mijlocul locuitorilor oraşului Hârşova, pentru a le asculta problemele şi pentru a le rezolva, în funcţia de prioritate", a declarat Ionel Gae, candidatul UNPR la Primăria Hârşova. De asemenea, acesta a mai adăugat că pe 6 iunie se va organiza un spectacol „cu artişti pe sufletul hârşovenilor". „Trăim împreună într-un oraş la care ţinem cu toţii, dar care a evoluat prea puţin în ultimii ani. Izolarea economică şi lipsa de investiţii ne plasează într-o zonă uitată şi prăfuită a timpului nostru. Avem nevoie să depăşim eticheta rurală pe care o poartă ca pe o pecete şi să transformăm Hârşova în oraş european", a mai declarat candidatul UNPR la Primăria Hârşova, Ionel Gae.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii