Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Galați Directorul General al CFR Călători- „Nu îmi pot asuma subfinanțarea cronică a sistemului feroviar din ultimii 30 de ani!“

ro

26 Mar, 2023 12:00 1180 Marime text
În urma incidentului feroviar care a avut loc în Galați, sâmbătă seară, un angajat  CFR Călători și-a pierdut viața.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a anunțat că a decis o serie de măsuri menite să crească nivelul de siguranță al călătorilor, dar și al personalului CFR Călători.

 Profund îndurerat, transmit și pe această cale condoleanțe familiei îndoliate și întregul sprijin necesar în aceste momente de grea cumpănă!, transmite Directorul General CFR Călători. 


Iată ce precizări face la data de  26 martie 2023, Directorul General CFR Călători:


În legătură cu accidentul grav ce s-a petrecut în data de 25.03.2023, în stația Galați, la formarea trenului R 7576, care s-a soldat cu decesul unei colege și rănirea altor 3 persoane, Directorul General al CFR Călători, Traian Preoteasa, face următoarele precizări:

„ Îmi voi asuma acțiunea sau inacțiunea oricărui angajat al CFR Călători, constatată de către organele de cercetare și care ar fi putut duce la evitarea acestei drame ce a cauzat decesul colegei noastre. Nu îmi pot asuma însă, subfinanțarea cronică a sistemului feroviar din ultimii 30 de ani! Profund îndurerat, transmit și pe această cale condoleanțe familiei îndoliate și întregul sprijin necesar în aceste momente de grea cumpănă!, transmite Directorul General CFR Călători. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii