Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:36 03 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul pe podul rutier de la Giurgiu-Ruse va fi întrerupt mâine. Când se va relua circulaţia în zonă

ro

22 May, 2017 19:16 1878 Marime text
Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că mâine, 23.05.2017, angajați din cadrul unei firme specializate în topografie din Bulgaria vor efectua măsurători geodezice la podul Giurgiu-Ruse.

entru această activitate,  circulația pe pod, pe ambele sensuri, va fi oprită în următoarele intervale orare: 09.30-09.50 și 11.00-11.20.

În acest interval de timp, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, până la momentul reluării traficului.

Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Poliția de Frontieră ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontieră și artele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea și ieșirea din țară.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Sursa foto: Politia de Frontieră Română

Ti-a placut articolul?

Comentarii