Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficant de droguri prins în flagrant!

ro

07 Sep, 2023 13:24 993 Marime text

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiuniilor de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc. 
 
Astfel, la data de 6 septembrie 2023, polițiștii  Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Alba Iulia, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict, a persoanei bănuite, de 36 de ani, din municipiul Cluj – Napoca, fiind depistat în timp ce ar fi ridicat un colet care conținea 4.500 de grame de cannabis, de la o firmă de curierat din municipiul Sebeș, județul Alba, transmite IPJ Alba. 
 
Din cercetări, a rezultat că drogurile ar fi fost expediate de către acesta, din Spania. 
 
La data de 6 septembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Alba, pentru dispunerea măsurilor legale.
 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de Procedură Penală precum și de prezumția de nevinovăție, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Accident rutier mortal azi.Eveniment șocant pe DJ 546. Implicat un șofer drogat. O femeie a decedat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii