Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic restricționat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanța! Lucrările de asfaltare continuă

ro

21 Sep, 2023 16:11 896 Marime text
foto: Primăria Constanța
Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța! 

Lucrările de asfaltare a carosabilului continuă pe bulevardul 1 Decembrie 1918 pe tronsonul cuprins între bulevardul I.C. Brătianu și strada București, pe sensul de mers dinspre Gară spre stațiunea Mamaia, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 


 Traficul rutier a fost restricționat pe acest sector de drum

Pentru ca lucrările de asfaltare să se deruleze în condiții de maximă siguranță, traficul rutier a fost restricționat pe acest sector de drum, circulația rutieră derulându-se pe câte o bandă pe sens. De asemenea, pe timpul execuției lucrărilor de asfaltare, traficul rutier va fi închis accesul către strada București.

Lucrările se vor derula pe tot parcursul săptămânii, timp în care rugăm participanții la trafic să evite, pe cât este posibil, această intersecție, folosind rute alternative.
 

Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări, mai punctează sursa citată. 

Citește și:

RAJA Constanța. S-a dat startul lucrărilor de investiții la nivelul infrastructurii de canalizare de pe bulevardul Mamaia! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii