Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic auto restricționat în zona Casa de Cultură. Se remediază o avarie RAJA

ro

29 May, 2020 09:42 2160 Marime text
•    Lucrările se desfășoară în intervalul 9.00 – 15.00
Lucrările pentru remedierea unei avarii pe conducta de apă fac ca traficul în zona Casa de Cultură din Constanța să fie restricționat.
„Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe strada I.L. Caragiale, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe această stradă (vizavi de Casa de Cultură), pe sensul de mers  către bd. 1 Decembrie 1918, astăzi - 29 mai 2020, în intervalul orar 09.00 – 15.00“, spun reprezentanții companiei de apă.
Astfel, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.
„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt“, au mai precizat reprezentanții companiei.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii