Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Top 5 filme și seriale pe care le poți vedea pe Netflix în acest weekend. Un reality show, pe locul doi (VIDEO)

ro

21 Jan, 2022 19:58 2401 Marime text



Urmează o mini-vacanță de 3 zile, o bună ocazie pentru cei care nu au planuri, dar iubesc filmele, să programeze un maraton de vizionări.


Netflix a pregătit un nou top al celor mai vizualizate pelicule din ultimele zile, numai bune de urmărit la acest final de săptămână. 


Platforma de streaming își actualizează în mod constant conținutul și oferă seriale și filme pentru toate gusturile.



Primul pe listă este „Un tratament regal”. Este un film de dragoste american din 2022, regizat de Rick Jacobson și cu Laura Marano în rolul coaforului din Manhattan, Izzy, căruia i se oferă ocazia să lucreze la nunta Prințului Thomas, interpretată de co-starul Mena Massoud. Filmul a fost lansat pe 20 ianuarie.


Filmul este în topul preferințelor cinefililor. 




Al doilea în lista este „Too Hot to Handle”, tradus pentru țara noastră drept „Atenție, frige!”, care face parte din noile producții de tip reality show realizate de Netflix.


În loc de mâncăruri alese, câteodată pur și simplu simplu avem chef de o porție sățioasă de fast food, poate nu la fel de hrănitoare și sănătoasă. Iar „Too Hot to Handle” / „Atenție, frige!” este fix acest „fast food”, raportat la emisiunile TV, ce trebuie însă consumat cu atenție și cumpătare. Too Hot to Handle este o emisiune de întâlniri de televiziune reality american-britanic produsă de companiile de producție Fremantle Talkback și Thames. Creat de Laura Gibson și Charlie Bennett, primul sezon de opt episoade al serialului. 





Următorul film în topul preferințelor este Archive 81. Archive 81 este un serial de televiziune horror american dezvoltat de Rebecca Sonnenshine și produs executiv de Sonnenshine, Paul Harris Boardman și James Wan. Serialul se bazează pe podcastul cu același nume, despre cercetătorii care catalogează arhiva video a unui regizor dispărut.Serialul se bazează pe podcastul cu același nume, despre cercetători care cataloghează arhiva video a unui cineast dispărut. În rolurile principale interpretează Mamoudou Athie și Dina Shihabi. Serialul a fost lansat la 14 ianuarie 2022 pe Netflix.



“Cold Blood Legacy” face și el parte dintre cele mai vizionate filme.Cold Blood Legacy este povestea lui Henry, un lunetist legendar, care își trăiește viața într-o cabană izolată la poalele Munților Stâncoși. Liniștea pe care Henry și-a dorit-o este spulberată de apariția unei tinere care a asupraviețuit unui accident cu snowmobilul. Henry trebuie să decidă dacă își riscă propria viață pentru a o salva pe a ei.Dacă vrei un film palpitant , dur și cu suspans te poți orpi la acesta.  




Serialul  “ Cutezanță” , un film emoționant este următorul în topul preferințelor cinefililor. Este un film thriller american din 2022 regizat de Monika Mitchell și cu Alyssa Milano, Sam Page și Colleen Wheeler în rolurile principale, bazat pe romanul Brazen Virtue al Norei Roberts. A fost lansat pe Netflix pe 13 ianuarie




Sursa foto: Pexels 

Sursa video: Youtube/ Netflix România, Eagle Films
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii