Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TINIMTEX, la bilanţ (video)

ro

27 Sep, 2010 02:04 1935 Marime text
tinitex1.jpgGata si cu aceasta editie a targului de imbracaminte si incaltaminte organizat in statiunea mamaia. Duminica la orele pranzului majoritatea comericantilor se pregateau de plecare, iar cei care au ramas pana mai tarziu au afisat promotii greu de refuzat.

tinitex2.jpgMajoritatea comerciantilor au ramas cu un gust amar la finalul targului, dar spun ca oricum se asteptau ca vanzarile sa fie mai mici decat in alti ani. Si asta pentru ca puterea de cumparare a romanilor a scazut, in timp ce pretentiile au crescut. Oamenii vor lucruri de calitate la preturi mici, asa ca vanzatorii care au vrut sa le mearga bine au fost nevoiti sa se conformeze.

Cu toate astea, constantenii au fost multumiti de produsele gasite, iar unii au cheltuit la targ chiar mai mult decat si-au propus initial. Cei mai multi au venit sa se aprovizioneze pentru sezonul rece, dar si sa le cumpere incaltaminte copiilor. Duminică la orele pranzului majoritatea comericantilor isi facusera deja bagajele pentru a pleca spre casa. Totusi, cei care au mai ramas au afisat oferte greu de refuzat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii