Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Timpii reali de sosire în stație a vehiculelor și instrucțiuni de călătorie pas cu pas Aplicația CT BUS de planificare a călătoriei, actualizată!

ro

02 Jul, 2020 15:19 1448 Marime text
  • CT BUS pune la dispoziția constănțenilor  și turiștilor aplicația CT BUS, cu un design intuitiv și un meniu reconfigurat pentru o accesare mai rapidă.
  • Aveți la dispoziție timpii reali de sosire în stație a vehiculelor, o hartă a punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor, hărți cu toate stațiile din imediata apropiere, instrucțiuni de călătorie pas cu pas, dar și notificări despre situațiile neprevăzute apărute în trafic.
Cu ajutorul sugestiilor și observațiilor primite de la utilizatori, CT BUS pune la dispoziția constănțenilor și turiștilor aplicația CT BUS, cu un design intuitiv și un meniu reconfigurat pentru o accesare mai rapidă: aveți la dispoziție timpii reali de sosire în stație a vehiculelor, o hartă a punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor, hărți cu toate stațiile din imediata apropiere, instrucțiuni de călătorie pas cu pas, dar și notificări despre situațiile neprevăzute apărute în trafic.

Bogdan Niță – directorul CT BUS: “Aplicația CT BUS este disponibilă pentru toate tipurile de telefoane mobile. Are funcțiuni suplimentare față de prima variantă și este foarte ușor de utilizat. Cu ajutorul aplicației CT BUS puteți achiziționa bilete și abonamente atât cu cardul cât și prin sms, aveți timpul real de așteptare și puteți urmări parcursul autobuzelor care sunt monitorizate prin sistemul GPS. Puteți vedea de asemenea, toate stațiile aflate în apropiere și primiți indicații pas cu pas, legate de obiectivul pe care vreți să îl atingeți.

Pentru turiști este un instrument foarte facil de a se deplasa în Constanța și în stațiunea Mamaia. Pot cumpăra ușor bilete și abonamente și pot găsi toate obiectivele pe care le caută. Prin folosirea acestei aplicații, se pot primi inclusiv informații legate de distanțele pe care le poți parcurge pe jos sau cu bicicleta până la stația de autobuz.”
 

Cu ajutorul aplicației CT BUS puteți vizualiza:
 
- primii 3 timpi reali de sosire în stație a vehiculelor de pe fiecare linie;
 
- timpii estimați de sosire în fiecare stație a tuturor liniilor de transport, pe parcursul întregii zile;

- un istoric al destinațiilor căutate, pentru a putea accesa rutele preferate direct din selecția de stații și a le putea căuta în lista dedicată;
 
 - o hartă a punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor din municipiul Constanta. Aceasta cuprinde punctele de vânzare proprii, ale distribuitorilor autorizați, cât și programul de lucru al acestora;
 
- toate stațiile din imediata apropiere, printr-un sistem interactiv de hărți ce detectează locația utilizatorului, cele mai apropiate stații de autobuz și toate autobuzele ce trec prin fiecare stație;
 
- instrucțiuni de călătorie pas cu pas, cu îndrumare în timp real, din punctul A în punctul B;
 
- cele mai recente notificări: schimbare de direcție, traseu închis sau dificultăți în trafic, rute alternative;
 
De asemenea, prin intermediul aplicației, pe care o puteți seta să ruleze în și în limba engleză, aveți posibilitatea să achiziționați bilete de transport public prin SMS.
 
Aplicația CT BUS este disponibilă pentru Android și IOS, cât și în versiunea web.

 Sugestii și observații la adresa de e-mail: reclamatii@ctbus.ro

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii