Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Țigarete în valoare de aproximativ 50.000 lei descoperite de inspectorii vamali (GALERIE FOTO)

ro

04 Aug, 2023 13:27 729 Marime text
  • Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Gr. I Otopeni Călători în urma unui control efectuat în baza analizei de risc, au descoperit în bagajele unor pasageri care călătoreau pe ruta Otopeni - Londra, 40.200 de țigarete fără marcaj corespunzător, bunuri nedeclarate și sustrase de la controlul vamal.

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Gr. I Otopeni Călători - Compartiment Călători - Direcția Regională Vamală București, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Centrului de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi București - Otopeni, în urma unui control efectuat în baza analizei de risc, au descoperit în bagajele unor pasageri care călătoreau pe ruta Otopeni - Londra, 40.200 de țigarete fără marcaj corespunzător, bunuri nedeclarate și sustrase de la controlul vamal, în valoare estimată de aproximativ 50.000 lei, transmite un comunicat din partea Autorității Vamale Române.
 
Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracțiuni, cazul a fost predat către instituția competentă în vederea efectuării cercetărilor, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Contrabandă descoperită într-un microbuz la granița României cu Moldova! Ce transporta acesta (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii