Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tiberiu Pleşu de la ITM schimbă prefixul

ro

19 Oct, 2012 01:00 4235 Marime text
Plesu-TiberiuPlesu1.jpgTiberiu Pleşu, inspectorul-şef adjunct pe Relaţii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, împlineşte astăzi 60 de ani.

Pleşu a revenit la ITM în iulie 2010, după ce a avut câştig de cauză în procesul intentat Ministerului Muncii pentru că a fost eliberat din funcţie în 2009, în baza Ordonanţei de Urgenţă 37 din acelaşi an.

Pe 10 iunie, Curtea de Apel Constanţa a emis o hotărâre definitivă şi irevocabilă de repunere în funcţie şi, totodată, a dispus plata drepturilor salariale din intervalul în care Tiberiu Pleşu a fost demis. Amintim că Ministerul Muncii a atacat decizia la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar acţiunea a fost respinsă.

Pleşu a lucrat la catedră, ca învăţător la o şcoală din judeţul Bacău, a fost director al SC Sincom Construct SRL Constanţa şi, de asemenea, consilier corp control TAGCM Constanţa. Totodată, a fost prim-vicepreşedintele UJSL - CNSLR Frăţia, preşedinte al Federaţiei din Construcţii Montaj „Anghel Saligny" Bucureşti, dar şi consilier în Consiliul Judeţean Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion 18 Oct, 2012 22:29 ati uitat sa amintiti cand a fost presedinte de sindicat pe TAGCM MULT RESPECT PT DOMNIA SA om de inalta valoare a tinut mult cu muncitorii. si domnii ARENDT si MATIINCA ERAU PRIMII CONCHISTADORI CARE AU CUCERIT GERMANIA RESPECT PT DOMNIILE LOR ARENDT SI MATIINCA