Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetriștii din Constanța se alătură protestului din București! 50 de mașini au pornit de dimineață (FOTO+VIDEO)

ro

13 Mar, 2024 08:39 924 Marime text




 
  • Taximetriştii protestează miercuri în Piaţa Constituţiei din Capitală cu peste 4.000 de maşini, solicitând drepturi egale cu cele ale firmelor de transport alternativ.
 
La protestul anunțat s-au alăturat și aproximativ 50 de mașini ale taximetriștilor din municipiul Constanța. Potrivit unor surse, aceștia au plecat spre București, la protestul organizat în Piața Constituției la orele 5 dimineața.

„Asociaţia Naţională a Patronatului Operatorilor de Transport în regim de Taxi ANPOTRT, Asociaţia Banat Crişana - Taxi, Asociaţia de Monitorizare Taxitransilvania, Asociaţia Clubul Taximetriştilor Liberi de Pretutindeni, Asociaţia Taxi Transilvania şi Asociaţia Banat Taxi anunţă un amplu miting pentru data de 13.03.2024. Acţiunea, la fel ca toate mitingurile desfăşurate în cursul anului acesta, este organizată de asociaţiile semnatare în frunte cu ANPOTRT, asociaţie reprezentativă la nivel naţional, aflată într-un parteneriat activ cu Confederaţia Sindicală Naţională Meridian. Protestul va avea loc în Piaţa Constituţiei, între orele 9:00 - 18:00 şi sunt aşteptaţi participanţi din toate judeţele ţării", se arată într-un comunicat al ANPOTRT.




 



Citește și
Transportatorii continuă protestul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii