Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetrist prins în Constanța cu droguri în mașină

ro

01 Mar, 2024 10:41 649 Marime text



 
  • La data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism ce transporta persoane în regim de taxi, potrivit IPJ Constanța.
  • În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite două foițe din staniol ce conțineau o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive 

La data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism ce transporta persoane în regim de taxi Bolt.
 
Autoturismul era staționat pe strada Ștefăniță Vodă.
 
Conform sursei menționate, deoarece conducătorul auto avea un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, precum și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În momentul identificării șoferului, acesta nu transporta pasageri în cursă.
 

„În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite două foițe din staniol ce conțineau o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive” transmit polițiștii.

 
În cauză au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, potrivit competenței.
 
 
Citește și
Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța. Au fost aplicate amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii