Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Altar de lumânări și flori în memoria Robertei și a lui Sebastian, tinerii decedați în accidentul dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

26 Aug, 2023 11:44 2581 Marime text
Cazul Robertei și a lui Sebastian, cei doi studenți decedați în cumplitul accident ce a avut loc între localitățile 2 mai și Vama Veche din județul Constanța a impresionat o lume întreagă. 

La o săptămână de la tragedia rutieră în care un grup de pietoni a fost spulberat de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani drogat oamenii vin și aprind lumânări în memoria celor doi tineri decedați. 

La locul tragediei au fost aduse flori și multe lumânări. 

UPDATE: 

La locul accidentului au ajuns și părinții Robertei care au plantat un măr. 

„Știu exact unde este locul în care a fost omorâtă fata mea. Nu era pe carosabil când a fost lovită, Vreau să îi plantez un măr fix în locul în care a murit“ - a declarat tatăl Robertei. 


Reamintim că, La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acesta este bănuit că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

Potrivit IPJ Constanța, în urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani.

„De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.



Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.



Citește și: 

UPDATEMomente dramatice la Morga din Mangalia! Părinții tinerilor decedați în accidentul dintre 2 Mai și Vama Veche ridică sicriele cu trupurile copiilor (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii