Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” din Constanța a fost deschis! (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

30 Nov, 2023 17:25 4768 Marime text
Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” din Constanța se deschide astăzi de la ora 17:00!

„Vă invităm să descoperiți atmosfera de sărbătoare și să vă bucurați de surprizele pregătite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Nu vor lipsi concertele, atelierele distractive, căsuța lui Moș Crăciun, colindele, trenulețele, dar și numeroasele standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi.

Nu au fost uitați nici cei cărora le place patinajul, de aceea Primăria Constanța  a amenajat un patinoar, care poate fi folosit gratuit de doritori“ - anunțau ieri printr-un comunicat de presă reprezentanții Primăriei Constanța.

În realitate, la ora anunțată pentru deschidere Târgul de Crăciun nu se prezenta așa cum trebuie pentru a atrage vizitatorii: în fața scenei erau amplasate două ghene de gunoi și o mașină parcată, iar în fața căsuțelor cu produse de vânzare erau mai multe băltoci. 

Doi brazi au fost pregătiți pentru a înfrumuseța zona. Unul dintre aceștia era iluminat la ora deschiderii, iar al doilea nu era pregătit încă pentru a fi aprins. 
 

„Și Ziua Națională a României va fi sărbătorită în cadrul Târgului de Crăciun, atât prin muzică de fanfară, cât și printr-un spectacol folcloric autentic, reprezentând tradiția și identitatea.
De la ora 16:00, Fanfara Muzica Militară a Forțelor Navale va susține un spectacol de sărbătoare, iar apoi, pe scena din parc vor evolua Anastasia Moisa, Alesia Somandra, Antonia Ilioiu, Ania Brighidău, Vlad Gurău, Maria Bărbuță, Adelina Ciortescu, Maria Chiruță, urmând ca seara să fie încheiată de îndrăgiții Nicolae Voiculeț și Viorica Macovei.

Programul zilnic al târgului va fi în intervalul 14:00 – 22:00, iar în weekend porțile Târgului de Crăciun se vor deschide cu două ore mai devreme, de la ora 12:00“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” din Constanța se deschide de Sf Andrei!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii