Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr de 19 ani fără permis de conducere, oprit de polițiștii din Slatina

ro

14 Aug, 2023 15:03 668 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pixabay
  • La data de 13 august 2023, în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, în timp ce defășurau activități specifice pe strada Fântânilor, din municipiul Slatina, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitate.
 
La data de 13 august 2023, în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, în timp ce defășurau activități specifice pe strada Fântânilor, din municipiul Slatina, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitate, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul avea autorizația de circulație provizorie expirată.
 
Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Activități preventive pentru siguranța turiștilor desfășurate de polițiștii din Constanța (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii